18.06.2015.

GREE - Avion od klime

Prognostičari najavljuju ekstremno vruće razdoblje. Čime se najbolje hladiti ovo ljeto?


Širom svijeta preko 100 milijuna ljudi koristi klima uređaje proizvedene u GREE tvornicama. GREE je, zahvaljujući tome što je priznat od strane korisnika, postao najveći proizvođač klima uređaja na svijetu, a velika GREE obitelj raste iz dana u dan.

 


Kreativnost i inovacije su temelji na kojima GREE osigurava kvalitetu svojih proizvoda te zadovoljstvo svojih korisnika. GREE godišnje proizvede 60.000.000 kompleta klima uređaja kućne serije i 5.500.000 komercijalnih klima uređaja. Svaki treći klima uređaj koji se proda u svijetu proizveo je GREE. Kao lider na tržištu klimatizacije, GREE je ujedno i jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“, međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda. Pored toga, već 20 godina se nalazi na listi Top 100 tvrtki u Kini.
Konstantnim ulaganjem u razvoj, inovacije i obuku zaposlenika postali su uzor mnogim kineskim tvrtkama koje uspješno razvijaju nove proizvode, koji nisu samo proizvedeni, nego i dizajnirani te razvijeni u Kini.           
                 


Zašto je GREE U-Crown klima uređaj avion od klime?

 

                ►Prvi na svijetu koristi tehnologiju dvostupanjskog kompresora.

                ►Ima razinu zvučnog tlaka od samo 19dB(A).

                ►Pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature.

                ►Zimi će jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature.

                ►Koristi tehnologiju efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru.

                ►Standardno je opremljen lokalnim Wi-Fi upravljanjem, tako da se klima uređajem može upravljati mnoštvom dodatnih funkcija u dometu GREE Wi-Fi mreže.

                ►Besprijekoran dizajn klima uređaja te ispuh zraka u vertikalnom rasponu   od  180° omogućuje ugodno hlađenje i  sprječava „puhanje zraka u glavu“.

                ►Napravljen je od najkvalitetnijih materijala s izvrsnom završnom obradom uz otvor istrujnog krilca od samo 0,3 mm kada uređaj ne radi, što doprinosi zaobljenom, glatkom i modernom dizajnu bez oštrih bridova i utora.

Avion od klime svojom izvedbom zadovoljava najzahtjevnije korisnike, a zahvaljujući tehnološkim inovacijama te ugodnom strujanju zraka pogodan je i za najosjetljivije među njima  (djecu, starije, bolesne...)
Za one koji žele da im ovo ljeto bude ugodno i da nesmetano uživaju u životu ispunjenom opuštajućom klimom nema boljeg uređaja!

 

Ponudu GREE klima uređaja pogledajte ovdje ali i ostale klima uređaje koje imamo u ponudi.