27.05.2015.

TOSHIBA Plazma filter - za čisti i zdrav zrak

AKTIVNO UPRAVLJANJE ZRAKOM - za čist i zdrav zrak

 

 

Klimatizacija prostorija je upravo u području stanovanja više od obične kontrole sobne temperature i vlažnosti zraka. Prava kvaliteta također osigurava i čisti i besprijekoran zrak kako biste njegovim udisanjem mogli svakodnevno uživati u još većoj udobnosti. Različiti učinkoviti filtarski sustavi u sobnim klima uređajima TOSHIBA pročišćavaju zrak od grubih onečišćenja i prašine. Osobito ugodno za klimu u prostoriji je i njihovo deodorirajuće djelovanje.

 

FILTAR ZA PRAŠINU
Svi TOSHIBA sobni klima uređaji serijski su opremljeni velikim, perivim plastičnim filtrima koji prekrivaju cijeli izmjenjivač topline. Tako se zrak već na samom ulasku pročišćava od grubih onečišćenja i čestica prašine. Da bi se ovakvi dobri efekti mogli trajno održavati, filtri se moraju redovito prati sapunicom.

 

 

AKTIVNI KARBONSKI KATEHINSKI FILTAR
Za modele iz AvAnt serije postoji mogućnost da se serijski filtar za prašinu naknadno opremi aktivnim filtarskim trakama premazanim karbonom i katehinom.

 

IAQ-FILTAR
Iza inteligentnih IAQ filtarskih sustava za kvalitetu zraka krije se ideja da se zrak učinkovito pročišćava tvarima koje se mogu naći u prirodi. Na taj se način onečišćenje može lagano očistiti iz zraka, a zrak u prostoriji potom ostaje čist i zdrav. Povrh toga, deodorirajuća svojstva osvježavaju zrak, pa tako plijesan nema nikakvih izgleda.

* Dezodorirajuće djelovanje
* Učinkovito protiv prašine i onečišćenja
* Djeluje učinkovito protiv plijesni

 

PLAZMA FILTAR: visoko učinkovito električno pročišćavanje zraka
TOSHIBA plazma filtar predstavlja električni pročistač zraka koji radi u dva stupnja. On jamči filtriranje najsitnijih čestica i pritom postiže učinkovitost koja se ne može postići uobičajenim sustavima za filtriranje, jer su njegove elektrostatske ćelije u stanju ukloniti do 99 % svih štetnih tvari.

Elektrostatsko odvajanje kod pročišćavanja zraka provodi se u tri koraka:
* Na prvom koraku čestice prašine na sebe primaju električni naboj
* Takve čestice s električnim nabojem ostaju zatim priljubljene na kolektor
* Redovitim pranjem sapunicom čestice prašine koje su se na taj način uhvatile mogu se ukloniti s kolektora

 

 

SUPER IONIZATOR
Potpuna novost u programu je SUPER ionizator kojeg je razvila TOSHIBA, a koji dodatno uz plasma filtar, aktivno djeluje protiv onečišćenja. Sićušni ioni, koji čine jedva tisućiti dio jednog nanometra, okruže neželjenu česticu i na taj je način učine neškodljivom.

 

 

„SUPER ioni“ dodatno pozitivno utječu na elastičnost i sadržaj vlage u epidermisu. SUPER Ionizator je ekskluzivno ugrađen u modele Super Daiseikai 8 i zajedno s visokoučinkovitim plasma filtrom jamči savršenu i čistu klimu u prostoriji.