21.05.2015.

Mitsubishi Electric - MEL Cloud

MELCloud je nova generacija kontrole bazirane na Cloud kontroli Mitsubishi Electric klima sustava za hlađenje i grijanje. MELCloud bez puno napora pruža korisniku kontrolu nad njihovim uređajima, bilo da je korisnik vanka ili sjedi kući u fotelji. Pristupanje i kontrola vašeg Mitsubishi Electric proizvoda nikad nije bilo jednostavnije i sada je moguće preko širokog spektra PC-a, tableta i smartphone-ova.

 

 

 

MELCloud servisi su dostupni diljem europe i aplikacija je integrirana s većinom europskih jezika, s planom proširenja i na ostale europske jezike u budućnosti. MELCloud aplikacija podržava najnovije Apple iOS, Android i Windows 8 operativne sustave i konstantno će se obnavljati da podržava najnovije mobilne uređaje većine proizvođača. Ove aplikacije su besplatne i mogu se preuzimati s raznih europskih App store-a. MELCloud podržava najnovije smartphone-ove; Apple, Samsung, BlackBerry i mnoge druge, dajući pristup i kontrolu dok ste u pokretu ili se samo opuštate u fotelji. Aplikacija je optimizirana i automatski će detektirati veličinu ekrana i prilagoditi se veličini i rezoluciji ekrana dajući vam punu kontrolu i pristup na vašem pametnom telefonu.

 

 

 

 

Službeno Mitsubishi Electric Wi-Fi sučelje potrebno je da se svaka unutarnja jedinica klima uređaja ili Ecodan dizalice topline spoji na MELCloud. Wi-Fi sučelje se spaja na vaš lokalni ruter putem bežićne konekcije stoga preporučamo da je Wi-Fi sučelje profesionalno instalirano.

 

 

 
 
 
Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.