02.10.2014.

Dizalice topline - Poticaji na obnovljive izvore energije

Dizalice topline - iskoristite visoke subvencije uz proizvode za obiteljske kuće!


Stigao je pravi trenutak za nabavu sustava za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode te uređaje za prozračivanje s rekuperacijom topline iz asortimana koji Vam nudi Arija Nova d.o.o.

 

Nudimo proizvode koji su obuhvaćeni slijedećim programima sufinanciranja:

Programom korištenja obnovljivih izvora energije (OIE)
Programom poboljšanja energetske učinkovitosti (EnU)

 

Ovi programi, koje provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost omogućuju vlasnicima obiteljskih kuća izuzetno povoljnu nabavu opreme za energetsku obnovu. Sustave grijanja, hlađenja i pripremu potrošne tople vode nudimo u vidu dizalica topline zrak-voda renomiranih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme.


O značaju dizalice topline u uštedi energije i smanjenju troškova te u zaštiti okoliša govori nam mogućnost dobivanja novčanih poticaja od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) te jedinica lokalne samouprave (županija, gradovi i općine) koje velikim dijelom sufinanciraju ugradnju sustava obnovljivih izvora energije (dizalice topline zrak/voda) u kućanstvima.

 

Da biste ostvarili subvenciju, potrebno je jedinicama lokalne (regionalne) samouprave dostaviti predračun sa specifikacijom opreme koja je predmet sufinanciranja. Za informacije u vezi prava na ostvarivanje subvencija molimo da se obratite nadležnoj jedinici lokalne ili područne samouprave na čijem se području nalazi Vaša obiteljska kuća.  

      

Popis lokalnih i regionalnih samouprava koje dodjeljuju subvencije možete pogledati OVDJE, a detaljnije O PROJEKTNOM PRIMJERU i JAVNOM POZIVU se možete informirati na stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  www.fzoeu.hr

 

Više o inverterskim dizalicama topline zrak/voda i uređajima za prozračivanje zraka s rekuperacijom topline iz asortimana koji Vam nudi Arija Nova d.o.o. saznajte na našim web stranicama.