08.08.2014.

Kirigamine Zen - Redizajn najljepšeg klima uređaja od Mitsubishi Electric u sezoni 2014/2015

Najljepši klima uređaj u ponudi Mitsubishi Electrica redizajniran je za ovu sezonu, a s osvježenom i još elegantnijom formom pravi je mamac za poglede te će sasvim sigurno ukrasiti svaku prostoriju.

 

 

Karakteriziraju ga napredni anti-alergijski filteri koji će uvelike poboljšati kvalitetu zraka u vašem životnom ili radnom prostoru. Uređaj je opremljen tjednim programima kojima je moguće precizno postaviti radne cikluse i tako automatizmom postići savršenu temperaturu u svakom trenutku.

 

 

Maksimalni postignuti koeficijenti energetske učinkovitost potvrda su napredne inverterske tehnologije koju je razvio, implementirao i uspješno nadograđuje ovaj japanski brend, iz godine u godinu. Uređaj postiže SEER 8,5 i SCOP 4,6 čime je korisnicima osigurana najviša energetska učinkovitost i najviši energetski razred (A+++).

 

Kirigamine Zen sjajno će poslužiti za grijanje i hlađenje prostora, jer japanski klima uređaj bez ikakvih poteškoća radi na ekstremnim temperaturama. Funkciju hlađenja održava do 46⁰C, a grijati može do -15 ⁰C.

 

VIDEO

 

više tehničkih ali i ostalih podataka pronađite ovdje