03.04.2014.

Proslava 10 godina poslovanja na humanitarni način!

S veseljem vam najavljujemo uzbudljivo vrijeme za Arija Novu. Ove godine slavimo 10 godina poslovanja tijekom kojih smo se izgradili u vodeću tvrtku za klimatizaciju i ventilaciju na lokalnom tržištu a i šire. Temelj našeg uspjeha je na primjeni suvremenih tehnologija, ugradnji proizvoda (opreme) renomiranih proizvođača, a ključ su upravo post kupovne usluge koje svakodnevno pružamo svojim kupcima. Prvo desetljeće po mnogočemu je bilo uspješno za nas, a svoje proizvode i usluge implementirali smo u najveće zadarske institucije i tvrtke, te smo tijekom tog razdoblja izgradili više od nekoliko tisuća poslovnih veza koje se temelje na kontinuiranom potvrđivanju naše profesionalnosti, pouzdanosti i dobre prakse.


Kao što je dobro poznato, služenje klijentima na najbolji mogući način temelj je svake uspješne tvrtke pa tako i naše.


Našu 10-godišnju obljetnicu smo odlučili obilježiti na jedinstven način, radeći ono što najbolje znamo i slaveći ono najvažnije – ljudski život! Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zadar smo donirali klima uređaje te tako osigurali našim najmlađim sugrađanima ugodne prve dane života. To je prava proslava, to je naša proslava uspješnog poslovanja!

 


Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim našim kupcima i poslovnim partnerima koji su nam omogućili da na ovaj humani način obilježimo ovaj, za nas, veliki jubilej!


Vaša Arija Nova