19.03.2013.

VIVAX klima uređaji multi split DC inverter sustavi

Ove godine Vivax Vam predstavlja treću generaciju multi split DC inverter uređaja koji su idealno rješenje za klimatizaciju Vašeg poslovnog ili stambenog prostora.

 

   Svi uređaji su dizajnirani kako bi zadovoljili zahtjeve korisnika i prostora koji se želi hladiti ili grijati. Nova tehnološka rješenja omogućila su visoku energetsku iskoristivost uređaja u svim vremenskim uvjetima bilo da se uređaji koriste za hlađenje ili grijanje. Veliki raspon kapaciteta vanjskih jedinica (od 5.27 – 11.60 kW) i mogućnost priključka do 5 unutarnjih jedinica omogućuje široku primjenu ovih uređaja s posebnim naglaskom na komercijalne i stambene prostore. Maksimalna dužina instalacije sada je povećana na 80m* što omogućuje vrlo lagano pozicioniranje uređaja u odnosu na vanjske dimenzije objekta, te je sada vrlo jednostavno postaviti vanjsku jedinicu na krov objekta ili dvorišnu stranu kako se ne bi narušavao vanjski izgled. Unutarnje jedinice dolaze u tri različite izvedbe: zidne, kazetne i podne, te je moguće izabrati između 8 različitih unutarnjih jedinica s rasponom kapaciteta od 2.10-5.30 kW.

   Atraktivan dizajn i niska razina buke pridonijeti će ugodnoj atmosferi u prostoru. Apartmani, stanovi, obiteljske kuće, poslovni prostori, trgovine, ugostiteljski objekti i objekti specijalne namjene su samo dio prostora koje je moguće hladiti i grijati sa Vivax multi split DC inverter uređajima. Dugotrajnost uređaja, prihvatljiva cijena i A razred energetske efikasnosti jamac su najboljeg odabira što Vivax multi split DC invertere svrstava među vodeće klima uređaje ovog segmenta.

 

Više o aktualnoj ponudi VIVAX klima uređaja pronađite ovdje.