O nama

Već 18 godina smo prisutni kao tvrtka specijalizirana za prodaju, ugradnju i servis opreme za klimatizaciju – bilo da se radi o kućnim klima uređajima ili složenim poslovnim sustavima za klimatizaciju. 

Naši prodajni i montažersko-serviserski timovi poslove obavljaju brzo, precizno i kvalitetno vodeći se svim standardima struke.

Želimo vam osigurati najbolje iskustvo u procesu od prodaje do montaže klima uređaja.

Najveći klima centar u županiji

Primarno djelujemo na području Zadarske županije. No kada se ukaže potreba za našim uslugama, bez problema prelazimo te granice, stoga nije nemoguće naše kombije vidjeti u Splitu, Zagrebu, Rijeci ili Dubrovniku.

Izgradnjom prvog i najvećeg klima centra u županiji osigurali smo dovoljno velik skladišni prostor da svi klima uređaji, kao i oprema za montažu, odmah budu dostupni. Zbog toga, svojom velikom prednošću smatramo najkraće vrijeme od prodaje do montaže klima uređaja.

Ono zbog čega nas klijenti prepoznaju kao pouzdane jest razumijevanje za važnost brzog izlaska na servis. Zato servise i reklamacije otklanjamo u najkraćem roku, a podršku pružamo u garantnom i izvangarantnom roku

Klima-uređaji svjetskih brendova za maksimalan komfor doma

Najlakši izbor

Više od 1000 artikala na biranje za svačije potrebe

Tu smo za sva pitanja!

Već 18 godina na tržištu pomažemo našim klijentima

Brza usluga

Kvalitetna i pouzdana usluga montaže i servisa

Dakako da se isplati

Najbolji omjer cijene i kvalitete, uz brzu i kvalitetnu uslugu

Recenzije zadovoljnih korisnika

Ostavite svoj osvrt na našoj facebook stranici, Instagramu ili Youtube-u. Pohvalite nas ili kritizirajte, a mi ćemo se uvijek truditi pružiti vrhunsku uslugu svima!

Vladimir Knežević

Zakon. Odgovorni i profesionalni. Apsolutno za sve su tu. Nikad više kod drugih jer se mogu samo ugledati kako se tretira kupac. Bravo za Arija Novu!

Doris K.

Stručni, ljubazni i brzi! Svaka pohvala za dečke u dućanu i na terenu 🙂

Žana Domijan

Dečki su zakon. Usluga, kvaliteta, jednostavnost.

Josip Surać

Od ekipe u prodaji do ekipe na terenu za svaku pohvalu. Preporučam!!!