18.06.2012.

Klimatizacija na novi način

Klimatizacija čini znatno više od običnog hlađenja zraka; ona nudi savršeni odnos temperature, svježeg zraka i vlažnosti, čak i pri pročišćavanju zraka, tako da tijekom cijele godine možete uživati u savršenom komforu.  Međutim, rastuće cijene energije i stalna briga o okolišu znače da klimatizacija također mora biti energetski učinkovita. Daikin sustavi klimatizacije s dizalicama topline nude kompletno rješenje u jednom za superioran rad i energetsku učinkovitost, kako bi se osigurala zaštita okoliša u kojemu živite.

 

 

Pametna energetska rješenja


Energetska učinkovitost klima uređaja zbog porasta cijene energije važnija je nego ikada do sad. Naši klimatizacijski uređaji s dizalicom topline energetski su pametni, s regulatorima za svaku prostoriju kojima je omogućeno tjedno planiranje, te senzorima za smanjivanje potrošnje energije kada nitko nije u kući.

 

Elegantni uređaji tihi poput šapta


Daikin je za svoje elegantne unutarnje jedinice osvojio više nagrada za dizajn. Nudimo široki opseg zidnih, podnih i jedinica za spuštene stropove koji su prikladni za svaki prostor. Jedinice su gotovo neprimjetne u svom radu i održavaju gotovo besprijekorne uvjete za život.

 

 

Savršeno za nove domove i projekte obnove


Šroki asortiman Daikin klima uređaja s dizalicom topline savršen je za obnovu vašeg doma ili za projekte novogradnje. Bez obzira na starost vaše imovine, možete se osloniti da će klimatizacijsko rješenje Daikin dizalicom topline trajati godinama, osiguravajući pouzdan rad bez obzira na vremenske prilike.

 

autor: daikin.hr