01.06.2020.

Arija Nova brine za ugodne temperature u novim zgradama na zadarskom Višnjiku

Vlasnici novih stanova na zadarskom Višnjiku oduševljeni su što temperaturu svog životnog prostora mogu namjestiti na idealnu.

Visoku kvalitetu života mlade zadarske obitelji s Višnjika mogu zahvaliti upravo našoj firmi, koja je zaslužna za ugradnju vrhunskih klima uređaja japanskog brenda FUJITSU. Ponosni smo što nas je Sigma matica odabrala kao svoje suradnike za ovaj veliki projekt kojem smo zajedno posvećeni i gradimo ga već par godina, što nam je također posebno zadovoljstvo i velika zahvala za naš dugogodišnji rad.

 

 

Više o cijelom projektu možete pročitati u nastavku.

Dom koji sanjate, san koji živite

Društvo Sigma maticaje investitor u projekte stambene izgradnje u nekoliko hrvatskih gradova i županija, među kojima je i spomenuto zadarsko naselje Višnjik, odnosno novih čak jedanaest zgrada u ulici Nikole Tesle. Zajedno s njima, Arija Nova stvara vrhunski doživljaj življenja u prostoru, pri čemu svakako temperatura prostorije (koja nije ni vruća ni hladna) igra veliku ulogu.

Dosad smo klimatizacijskim uređajima već opremili devet zgrada, a preostaje nam još opremanje zgrada Z10 i Z11.

Novi kvart za nove, mlade obitelji

Na zemljištu bivše tvornice Bagat, planirana je izgradnja i opremanje ukupno jedanaest novih zgrada visoke kvalitete, tehničkih performansi i vrhunske udobnosti. To je odlično „pojačanje“ kvartu u kojem se već nalaze tri dječja vrtića i igrališta, OŠ Šime Budinića, Tehnički školski centar Zadar, zatim sportski tereni ŠRC Višnjik i nogometno igralište Bagat. Tu je i nekoliko trgovačkih centara poput: Lidla, Kauflanda, Interspara, Merkatora, šoping centra Supernova, a svi se nalaze u krugu od 350 metara do 3,3 kilometra.

 

 


Novoizgrađeni stanovi kvadrature su od 31 do 97 metara, s balkonom ili terasom, ovisno o tlocrtnoj poziciji. Stolarija je izrađena od modernog PVC-a, odličnog toplinskog i bučnog izolatora. I grijanje i hlađenje moderne su izvedbe, preko split sustava sa parapetnom jedinicom, a sobe se griju preko elektro radijatora. Osim toga, podovi u stanovima obloženi su hrastovim parketom domaćeg proizvođača, dok su zidovi i podovi kuhinja i kupaonica obloženi kvalitetnim keramičkim pločicama prve klase, baš kao i balkoni.

Nije to sve, jer su bešumna osobna dizala sastavni dio svake zgrade, a svaka stambena jedinica ima i vanjski plato za parking, kao i zajedničku podzemnu garažu. Ulaz u podzemnu osiguran je rampom i rolo podiznim garažnim vratima.

Konačno, svaki stan ima odvojena brojila za mjerenje potrošnje vode i električne energije, a važno je još spomenuti kako su svi uređaji ugrađeni u stanove energetskog certifikata A+.Naravno, naši vrhunski klima uređaji tu nisu izuzetak.  

Više informacija pogledajte na službenim stranicama sigma-matice

Želite li i vi svog partnera od povjerenja koji će vaše stanove obogatiti najkvalitetnijim klima uređajima na tržištu, pozivamo vas da nas kontaktirate već danas