10.02.2020.

Daikin ubacio u VRV 5 brzinu!

Stigao je novi DAIKIN VRV 5!

Međunarodni Daikin VRV Summit 2020 održao se u Kopenhagenu od 5. do 7. veljače pod motom „Sastavljanje održive budućnosti zajedno“. Njihova se filozofija održivosti podudara s tehnologijom koju je globalno pozicionirala tvrtka u svojoj „Viziji 2050„ u kojoj naglasak stavlja na uloge obnovljivih radnih tvari i akcije postizanja nulte emisije CO2 do 2050 godine.

 

 

Tvrtka sebe ovdje vidi kao dobavljača udobnih rješenja koja povećavaju vrijednost gradova, poboljšavaju kvalitetu zraka, optimiziraju upravljanje energijom i podržavaju dekarbonizaciju.

 

 

Vrhunac okupljanja prošao je u znaku predstavljanja nove VRV 5 S serije - uređaj nove generacije koje koristi radnu tvar R-32 i Daikinovu Bluevolution tehnologiju kojom osigurava veću učinkovitost, uštedu energije i mogućnosti instalacije, a na tržištu će biti dostupni u rujnu 2020. Daikin ojačava održivost bez žrtvovanja udobnosti i ekonomičnosti.

Više informacija o VRV sustavu i ostalim izvedbama klima uređaja možete dobiti na broju telefona 023 31 60 30, putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.

Vaša Arija Nova!