11.01.2020.

Nova godina, novi izazovi

Dragi klijenti i poslovni partneri,

nadamo se da ste uživali u čarima blagdana koji su iza nas i da su vaša srca, kao i srca vaših najbližih i najmilijih bila ispunjena ljubavlju i toplinom, te da su toplinom bili ispunjeni i vaši domovi grijani našim klima uređajima.

Mi smo se nakon zasluženog odmora već ozbiljno uhvatili posla i puni optimizma nastavljamo tamo gdje smo stali u 2019. godini. U prvoj polovici 2019. godine pokrenuli smo za nas dva jako bitna projekta.

Prvi je započet i završen krajem 2019. godine, a išao je u smjeru brendiranja naše tvrtke na kojem konstantno radimo. Nakon redizajna kompletnog brenda/loga tvrtke, s malim zakašnjenjem, bilo je vrijeme poduzeti korake kako bi zaštitili ime i logotip naše tvrtke. Shodno tome zaštita logotipa je izvršena u figurativnom i verbalnom obliku.

 

 

Drugi projekt nas osobito jako veseli. Iako su neki od vas to već zasigurno čuli,  za sve one koji to još ne znaju  riječ je o otvaranju najvećeg i najsuvremenijeg klima centra u našem gradu i šire, a koji je trenutno u fazi izgradnje. S velikim nestrpljenjem i radošću očekujemo prvog klijenta koji će proći kroz vrata istog. O danu svečanog otvaranja bit ćete pravovremeno obaviješteni. :)

Želimo vam svima puno sreće i poslovnog uspjeha u tekućoj 2020. godini.

Vaša Arija Nova.