24.06.2019.

Potpuno rješenje za savršeni komfor

Grijanje prostorije zimi suši zrak, što može uzrokovati osjećaj suhoće grla, prehlade i ostalih oboljenja. Velika vlažnost tijekom ljeta, čak i pri umjerenim temperaturama, može uzrokovati nelagodu. Kako biste cijele godine uživali u udobnosti, potrebno je više od jednostavne regulacije temperature. Za potpunu udobnost potrebna je regulacija razine vlažnosti uz dovod čistog svježeg zraka. Nova Daikin Ururu Sarara svojom jedinstvenom kombinacijom ovlaživanja, odvlaživanja, prozračivanja i pročišćavanja zraka pruža u prostoriji upravo onakvu udobnost kakva Vam je potrebna tijekom cijele godine.

5 NAČINA OBRADE ZRAKA U 1 SUSTAVU

1. Ururu - ovlaživanje bez posebnog dovoda vode

Brzo i učinkovito ovlaživanje
Jedinstveni ugrađeni element za ovlaživanje u vanjskoj jedinici upija vlagu iz vanjskog zraka i šalje je u unutarnju jedinicu. Budući da se vlaga ne upija iz zraka u prostoriji moguće je brzo i učinkovito ovlaživanje, čak i tijekom zime kad je zrak suh.

Ururu: grijanje i ovlaživanje za najveću udobnost
Jedinica sadrži klimatizacijski uređaj i uređaj za ovlaživanje te pruža najidealnije moguće grijanje. Ururu podsustav za ovlaživanje dovodi 450ml/h vode koja je potrebna za potpuno ovlaživanje cijele velike dnevne sobe. Za razliku od standardnog ovlaživača, ova unutarnja jedinica nema spremnik za vodu već koristi vlagu iz vanjskog zraka. Tako nema potrebe za dovodom vode niti je potrebno predvidjeti vrijeme za čišćenje. Ova značajka sprječava zabrinjavajuće stvaranje bakterija i drugih mikroorganizama.

Vlažan zrak doima se toplijim
Suhi zrak hladniji je za Vaše tijelo. Ururu ovlaživanje omogućit će Vam veći osjet topline u usporedbi s višom postavljenom temperaturom grijanja.  Također će spriječiti suhu kožu i suhoću grla, a vlažnost održava na razini u kojoj virusi ne mogu preživjeti. Uz to, optimalna udobnost pri nižim unutarnjim temperaturama podrazumijeva uštedu energije.

2. Sarara - odvlaživanje bez nepotrebnog hlađenja

Kao što ovlaživanje ima pozitivne učinke na razinu udobnosti tijekom zime, na isti način odvlaživanje djeluje tijekom ljetnih mjeseci. Manja vlažnost stvara udobnu suhoću, čak i pri stalnoj temperaturi. Tijekom ljeta, visoki stupanj vlage u zraku, čak i pri umjerenim temperaturama može utjecati na osjećaj topline i zagušljivosti u prostoriji. Naš jedinstveni uređaj Ururu Sarara smanjuje vlažnost zadržavajući pritom jednoliku temperaturu u prostoriji. Ova funkcija sprječava prekomjerno hlađenje što će posebno znati cijeniti ljudi osjetljivi na hladnoću. Uz to, najveća udobnost, čak i pri nižim unutarnjim temperaturama podrazumijeva uštedu energije.

NOVO Tehnologija odvlaživanja Ekodorai - ova domišljata tehnologija smanjuje vlagu u unutrašnjosti bez utjecaja na sobnu temperaturu korištenjem samo dijela izmjenjivača topline unutarnje jedinice.

3. Prozračivanje - svježi zrak, čak i kraj zatvorenih prozora

Za razliku od uobičajenih klimatizacijskih uređaja, Ururu Sarara donosi svjež, kondicionirani zrak u prostoriju. Ururu Sarara je prvi sustav dizalice topline za stambene prostore koji – radi velikog učina prozračivanja od 32 m3 /h – može ispuniti svježim zrakom prostoriju veću od 26 m2  u manje od 2 sata. Uz to, svježi zrak dovodi se na željenoj temperaturi i bez termičkih gubitaka.

4. Pročišćavanje zraka - non stop pročišćen zrak bez alergena

Veća kvaliteta unutarnjeg zraka s Daikin Flash Streamer tehnologijom
Ururu Sarara pročišćava ulazni zrak. Zrak se pročišćava prolaskom kroz filter protiv prašine i peludi prije no što foto-katalitički filter za pročišćavanje zraka uništi sve neugodne mirise poput dima cigareta ili neugodnih mirisa zbog pripreme hrane. Naposljetku, Flash Streamer osigurava i završnu obradu zraka: uništava moguće ostatke formaldehida, virusa i plijesni.

5.Grijanje i hlađenje

Na kraju, no ne manje važno, Ururu Sarara ne samo da nudi mogućnost hlađenja ljeti, već i osigurava vrlo učinkovito grijanje tijekom hladnih zima.

Upravljanje - Praktičan daljinski upravljač

› Najčešće korištene funkcije smještene su na prednjem dijelu daljinskog upravljača
› Prikazuje unutarnju i vanjsku temperaturu i vlagu
› Pozadinsko osvjetljenje tipki za korištenje u mraku NOVO
› Jednostavno programiranje vašeg rasporeda dan-po-dan
• Pokrenite klima-uređaj svakoga dana u isto vrijeme NOVO
• Zaustavite klima-uređaj svakoga dana u isto vrijeme
› Informacije o stvarnoj potrošnji energije

Uvijek imate kontrolu, ma gdje bili

Ururu Sarara moguće je spojiti na mrežni upravljač (opcija KKRP01A) koji pomoću aplikacije ili Interneta u svakom trenutku omogućava nadzor i upravljanje sustavom ma gdje se nalazili.

 

 

Za sve što vas zanima o modelima DAIKIN klima uređaja kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.