19.02.2018.

Daikinov najprodavaniji model dobiva nasljednika!

I dok su nam kroz mjesec siječanj vijesti iz svijeta klima uređaja stizale na kapaljku, veljaču će svakako obilježiti svima znani proizvođač iz 'zemlje izlazećeg sunca', Daikin. Naime, slavni japanski proizvođač je ovih dana najavio nasljednika svojeg najprodavanijeg modela iz serije Comfort skrivenog pod imenom Sensira!

Za razliku od svojeg prethodnika, modeli iz serije Sensira biti će pokretani novom, ekološki prihvatljivijom radnom tvari R32 i do kraja godine će u potpunosti zamijeniti one iz Comfort serije.

Zašto je ova serija značajan iskorak za ovog popularnog proizvođača?

Prvenstveno valja naglasiti kako su modeli iz serije Comfort koristili radnu tvar R-410A dok će novi modeli zahvaljujući spomenutoj tvari R32 prilikom svojeg rada smanjiti utjecaj na okoliš do impresivnih 68%, odnosno, da će zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti plina R32 bilježiti znatno manju potrošnju energije.

Što se tiče ostalih specifikacija, svi modeli iz Sensira serije imati će identični vizualni izgled unutarnje jedinice, dok je vanjska jedinica po pitanju konstrukcije nastala na bazi provjerenog modela FTXP-K3/RXP-K3. Poput prijašnjih modela, novi također dolaze u energetskoj klasi A++ na hlađenju i A+ na grijanju, a zahvaljujući aplikaciji internetskog upravljača moći ćete upravljati svojom unutarnjom jedinicom s bilo koje lokacije putem lokalne mreže ili interneta i na taj način zadržati nadzor nad potrošnjom energije.  

Modeli iz Sensira serije će poput svojih prethodnika biti obilježeni iznimno tihim (do 21 dBA) načinom rada unutarnjih jedinica, a tu su među ostalima još i opcije 24-satnog vremenskog programa, okomiti automatski swing, econo način rada (smanjuje potrošnju struje tako da je moguće koristiti druge kućne aparate sa većom potrošnjom struje), ušteda energije tijekom načina rada u stanju mirovanja i brojne druge opcije.

Za sve što vas zanima o ovom i ostalim modelima klima uređajima kontaktirajte nas na broj telefona 023 31 60 60, a više informacija možete dobiti i putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.