Daikinov najprodavaniji model dobiva nasljednika!

I dok su nam kroz mjesec siječanj vijesti iz svijeta klima uređaja stizale na kapaljku, veljaču će svakako obilježiti svima znani proizvođač iz 'zemlje izlazećeg sunca', Daikin.

Naime, slavni japanski proizvođač je ovih dana najavio nasljednika svojeg najprodavanijeg modela iz serije Comfort skrivenog pod imenom Sensira!

 

 

Za razliku od svojeg prethodnika, modeli iz serije Sensira biti će pokretani novom, ekološki prihvatljivijom radnom tvari R32 i do kraja godine će u potpunosti zamijeniti one iz Comfort serije.

 

Zašto je ova serija značajan iskorak za ovog popularnog proizvođača?

 

Prvenstveno valja naglasiti kako su modeli iz serije Comfort koristili radnu tvar R-410A dok će novi modeli zahvaljujući spomenutoj tvari R32 prilikom svojeg rada smanjiti utjecaj na okoliš do impresivnih 68%, odnosno, da će zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti plina R32 bilježiti znatno manju potrošnju energije.

 

 

Što se tiče ostalih specifikacija, svi modeli iz Sensira serije imati će identični vizualni izgled unutarnje jedinice, dok je vanjska jedinica po pitanju konstrukcije nastala na bazi provjerenog modela FTXP-K3/RXP-K3.

 

Poput prijašnjih modela, novi također dolaze u energetskoj klasi A++ na hlađenju i A+ na grijanju, a zahvaljujući aplikaciji internetskog upravljača moći ćete upravljati svojom unutarnjom jedinicom s bilo koje lokacije putem lokalne mreže ili interneta i na taj način zadržati nadzor nad potrošnjom energije.  

Modeli iz Sensira serije će poput svojih prethodnika biti obilježeni iznimno tihim (do 21 dBA) načinom rada unutarnjih jedinica, a tu su među ostalima još i opcije 24-satnog vremenskog programa, okomiti automatski swing, econo način rada (smanjuje potrošnju struje tako da je moguće koristiti druge kućne aparate sa većom potrošnjom struje), ušteda energije tijekom načina rada u stanju mirovanja i brojne druge opcije.

 

Ponudu klima uređaja možete pronaći na našem web shopu, a za sva pitanja ili savjete možete nam se obratiti na broj 023 31 60 60, putem e-maila, chata na internetskoj stranici, društvenih mreža ili dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar  u Zadru.

Posljednje novosti

23. srpnja '21.
Sinclair grupacija širi ponudu klima uređaja

U jeku sezone hlađenja stižu goruće vijesti iz Sinclair grupacije. Ovaj proizvođač iza čijeg imena stoje pouzdani, provjereni i efikasni klima uređaji na tržište plasira dvije nove serije - Keyon i Terrel.    Terrel orjentirana na prestiž i luksuzan dizajn, a Keyon inspirirana decentnom i suptilnom formom pronašle su...

SAZNAJ VIŠE
24. svibnja '21.
Kako odabrati klima uređaj?

Privlačan dizajn ispod kojeg se kriju napredne tehnologije modernih klima uređaja neizostavno će unijeti unosi dah komfora u vaš dom i to je razlog zašto su klima uređaji danas sastavni dio gotovo svakog kućanstva, no put do idealnog uređaja često nije sasvim jednostavan.      Bez obzira na to...

SAZNAJ VIŠE
12. svibnja '21.
Nanoe X: Tehnologija inspirirana prirodom

U vremenu kada je čist zrak vrjedniji nego ikada, a proizvođači klima uređaja ulažu nezamislive napore u razvoj naprednih filtarskih sustava, Panasonic nam s lakoćom pruža ekvivalent za ravnotežu prirodnog zraka u zatvorenome.      Revolucionarna nanoe™ X tehnologija razvijena u suradnji Panasonica i...

SAZNAJ VIŠE
11. svibnja '21.
Vivax: Nove serije klima uređaja

Svijet noviteta među klima uređajima tradicionalno se širi u vrijeme prije početka ljetne sezone. To znači da je sada idealna prilika da predstavimo nove i napredne uređaje koji s lakoćom mijenjaju karakter ovisno o godišnjim dobima i vašim preferencama.     Prvi noviteti nam stižu od brenda koji se...

SAZNAJ VIŠE
24. travnja '21.
Kako do lakšeg sna uz klima uređaj?

Živite u prometnoj i bučnoj ulici? U krevet liježete umorni i opterećeni stresom dok bezuspješno pokušavate utonuti u toliko nužni san? Ometa vas uznemirujući zvuk olujnog vjetra koji ruši i baca sve pred sobom? Mi u Arija Nova klima centru nudimo rješenje i za taj problem.     Naime, klima...

SAZNAJ VIŠE