23.10.2017.

[AKCIJA] Japanska klima sa senzorom ljudskog pokreta

 

Želite li klima uređaj koji ima odličan izgled, vrhunsku funkcionalnost i tehničke karakteristike, onda je Fujitsu LTCA premium model pravi uređaj za vas. Samo u ovome tjednu, od 23. do 30. listopada, nudimo ga u akciji „Svaki tjedan, uređaj jedan!“ po iznimnoj cijeni.

 

klima, klima uređaj, akcija, arija nova, zadar

 

Model LTCA je ekskluzivni klima uređaj ovoga japanskog proizvođača. Zbog svoga izgleda ovaj premium model dobitnik je brojnih dizajnerskih nagrada, a ima i mnoštvo korisnih funkcija.

Jedna od najboljih funkcija koja krasi ovaj klima uređaj je senzor ljudskog pokreta. Putem ove funkcije osigurava se maksimalna ušteda, a radi na način da senzor prati pokrete osoba u prostoriji te ako u roku od 20 minuta ne detektira pokrete snižava kapacitet. Povratkom osoba u prostoriju on nastavlja s normalnim radom, a ova funkcija regulira se putem daljinskog upravljača. Uz to ima i opciju rada s maksimalnog snagom što omogućava vrlo brzo grijanje ili hlađenje, ovisno o režimu rada u kojemu radi.

Uz energesku klasu A+++, odlika ovog top inverterskog modela je i iznimno tihi rad. Funkcionalnost dodatno povećava i funkcija tjednog tajmera s kojim možete namjestiti kada želite da uređaj radi i do četiri puta dnevno.

Za najbolje ponude i informacije o klima uređajima javite nam se na broj 023 31 60 60 ili putem e-mailachata na internetskoj stranici,  društvenih mreža, a sve što vas zanima saznat ćete i dolaskom u naš prodajno-izložbeni centar na adresi Put Biliga 2 u Zadru.