14.09.2017.

Najniže cijene i najbolja ponuda odvlaživača zraka

 

Ogromna količine kiše koja je dovela do elementarne nepogode i poplava pogodila je gotovo sve stanovnike Zadarske županije i proizvela veliku materijalnu štetu. Prirodna katastrofa dovela je do toga da su brojni stanovi, kuće i podrumi nakon poplave ostali vlažni. Zbog toga smo odlučili našim sugrađanima izići u susret nudeći najpovoljniju cijenu odvlaživača zraka na tržištu.

Borba s poplavljenim prostorima za mnoge je završila, a sada se treba okrenuti tome kako spriječiti širenje potencijalnih epidemija, o čemu je upozorio Zavod za javno zdravstvo, te spasiti imovinu. Vlaga u prostorima koji su bili poplavljeni sada predstavlja najveći zdravstveni problem. Poznato je da u vlažnim prostorima nastaju razni mikroorganizmi koji su štetni za zdravlje, od najraširenijih gljivica i plijesni do raznih vrsta bakterija, a osim toga vlaga uništava interijer i zidove. Sanacija iziskuje visoke troškove, a najbolje rješenje na tržištu su odvlaživači.

U našoj ponudi možete pronaći odvlaživače zraka renomiranih proizvođača Gree i Sinclair po najpristupačnijim cijenama u Hrvatskoj.

Više o uređajima i njihove cijene saznajte klikom na linkove koji se nalaze u nastavku.

Gree:        Kapacitet 16 l: GDN16AJ-K4EBC1A za prostor od 20m²

Sinclair:    Kapacitet 16 l - CFO-16E za prostor od 20m²

                  Kapacitet 20 l - CFO-20N za prostor od 28m²

                  Kapacitet 45 l - CFO-45E za prostor od 40m²

Kondenzacijski odvlaživači rade na sličan način kao što u prirodi nastaje kondenzacija te tako iz vašeg doma izvlače vlagu. Zrak preko ventilatora ulazi u uređaj te ide do rashladnika te nastaje kondenzat, odnosno voda koja se slijeva u odvod. Zrak ide preko toplog elementa te suh i zagrijan izlazi u prostoriju.

Za više informacija možete nam se javiti preko chata na internetskoj stranici, društvenih mreža, e-maila ili na broj telefona 023 31 60 60.