04.04.2011.

GREE klima uređaji

GREE je svjetski renomirani proizvođač klima uređaja, a o njegovoj raširenosti najbolje govori podatak da ove uređaje koristi preko 100 milijuna ljudi te da su izumitelji i vlasnici više od 6000 patenata na području klimatizacije. Ovi uređaji imaju vrhunske tehničke karakteristike i besprijekornu kvalitetu te udovoljavaju visokim ekološkim i zdravstvenim zahtjevima.

Među mnoštvom proizvoda svaki korisnik može pronaći klima uređaj koji udovoljava njegovim potrebama, dok se kompaktnim i modernim dizajnom unutarnjih jedinica savršeno uklapaju u prostor.

Uz klasične zidne i podne jedinice, u našoj ponudi možete pronaći i odvlaživače zraka te multi split unutarnje i vanjske jedinice.

LOMO ECONOMICAL - ovaj model ističe se kao najjeftiniji inverter mono split sustav u izvedbi toplinske pumpe s pouzdanim grijanjem i na -15° C vanjske temperature. Ekonomičan je i jednostavan za korištenje, a dolazi s ugrađenim ionizatorom zraka i wi fi modulom. Možete ga koristiti za zagrijavanje prostora pri vrlo niskim temperaturama, kao i hlađenje u najvišim ljetnim temperaturama. Dolazi u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju i vrlo je mali potrošač električne energije.

Gree, arijanova, klima, zadar, ponuda

LOMO REGULAR – uz sofisticiranu G 10 invertersku tehnologiju i A++ energetsku klasu ovaj klima uređaj je izrazito niski potrošač energije. Standardne opcije ovog klima uređaja su ionizator i healthy filter, dok se specijalno dizajniran panel s nevidljivim displejem u stand by režimu savršeno se uklapa u svaki interijer. Opremljen je izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom besprijekornog dizajna, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature.

Gree, arijanova, klima, zadar, ponuda

HANSOL – ovaj model ima izrazitu energetsku učinkovitost i pogodan je za hlađenje i grijanje uz visoku energetsku klasu. Unutarnja jedinica ima ugrađen LED zaslon za bolji pregled zadane temperature i osvjetljenja pojedinih funkcija koje su u upotrebi. Uređaj ima i I-Feel funkciju sa senzorom kojim mjeri temperaturu okoline i podešava je kako bi osigurao ugodno klimatiziran prostor. Vrlo zanimljiva je i opcija automatskog čišćenja čim održava čistu i zdravu životnu sredinu.

Gree, arijanova, klima, zadar, ponuda

 

U-CROWN – je kruna GREE ponude, jer s ovim klima uređajem osiguravate ugodno grijanje i hlađanje tokom cijele godine pri najektremnijim vremenskim uvjetima. Odlikuje ga tihi rad i visoke performanse uz vrlo nisku potrošnju energije. Rad ovog uređaja zajamčen je na -30°C i to sa vrlo visokim kapacitetom grijanja. Uređaj je opremljen sa sedam brzina ventilatora, funkcijom izuzetno tihog rada, tehnologijom efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru (3D ispuh), ispuhom istrujnog krilca u vertikalnom rasponu od 180° koje omogućuje ugodno hlađenje tj. da zrak ne puše direktno „u glavu“, sa 4 noćne krivulje i mnogim drugim funkcijama koje osiguravaju stvaranje ugodnog životnog okoliša.

Gree, arijanova, klima, zadar, ponuda

AMBER - Ova serija Gree klima uređaja namijenjena je grijanju i hlađenju te radi optimalno i pri vrlo niskim temperaturama. Inverterska tehnologija i visoki energetski razred A+++ osigurava nisku potrošnju električne energije. Uređaj ima kompaktan i atraktivan dizajn s LED zaslonom. Integrirano je i Wi-Fi sučelje, odlikuje ga tihi rad. Osim toga dolazi i sa healthy filterom i ionizatorom zraka.

Gree, arijanova, klima, zadar, ponuda

Ostatak ponude Gree klima uređaja možete pogledati na ovom linku, a za više informacija nazovite nas na broj telefona 023) 31 60 60 ili nam se javite putem e-maila.