07.04.2017.

Savršen spoj starog i novog s vrhunskim klima uređajima

Specijalizirana smo tvrtka koja se bavi prodajom i ugradnjom klima uređaja u stambene i radne prostore. Osim o tehničkim uvjetima za najbolje performanse klima uređaja, naš tim brine se i da postavljeni uređaji budu estetski prihvatljivi u svakom prostoru.


Nedavno smo postavljali klima uređaje u luksuzni apartman i studio za najam Božidara i Kathy Mijatović, a tekst o tome objavljen je i prije nekoliko dana u prilogu Dom i Dizajn, dnevnih novina Jutarnji list.

 
 
Fotografija: Tom Dubravec/Hanza Medija - preuzeta s portala Jutarnji list

 

Prostor koji je nekad bio stan od 136 četvornih metara nalazi se na idealnoj poziciji, u nekadašnjem hotelu Zagreb. Kako je autorica teksta navela, u njemu prevladavaju blage, neutralne i neupadljive boje, a dominantni materijal je drvo, koje prostorijama daje potrebnu toplinu.

 

Za uređenje stana zaslužna je zadarska tvrtka Arhitektura + koja se bavi uređenjem i dizajnom. Namještaj za apartman i studio ručni je rad lokalnih tvrtki ARM Namještaj i El Rustico. Mi smo zaslužni za postavljanje vrhunskih klima uređaja Mitsubishi Electric modeli Kirigamine Zen i Kirigamine FH.

 

Kirigamine Zen uređaj je energetskog razreda A+++ s odličnim performansama. Karakterizira ga vrhunska energetska učinkovitost, tihi rad te napredni anti-alergijski filteri koji poboljšavaju kvalitetu zraka. Uređaj ima mnoštvo inovacija, a opremljen je i tjednim programima kojima je moguće precizno postaviti radne cikluse te automatski namjestiti savršenu temperaturu u svakom trenutku. Kirigamine FH klima uređaji također su energetski jako učinkoviti, a odlikuje ih i tehnologija filtracije Plasma Quad filter system te mogućnost distribucije klimatiziranog zraka u 4 različita smjera uz 3D I-see. Uređaji se dizajnom uklapaju i u vrlo zahtjevne prostore.

 

Tekst i fotogaleriju možete pogledati u tekstu Jutarnjeg lista.

 

Ponudu Mitsubishi Electric klima uređaja pogledajte ovdje.