04.04.2017.

Vivax ima mnoštvo novosti

 

Vivax Cool Day naziv je događanja na kojemu smo saznali novosti i najave o onomu što možemo očekivati ove sezone u programu VIVAX klima uređaja čiji smo ovlašteni partneri.


Novi modeli tehnološki su dovedeni do vrlo visoke razine te imaju mnoštvo funkcija kojima se štedi energija te osigurava udobnost i praktičnost. Omjer dobivene vrijednosti za uloženi novac osigurao je Vivaxu i nagradu Best Buy Award za sezonu 2016/2017.

 


Vivax klima uređaji, od kućnih do komercijalnih dosežu novu A+++ klasu, najveći nivo prikazan na energetskim oznakama Europske unije. Novi uređaji imaju i ECO mod s kojim štedite energiju i do 60 posto dok spavate, a tu su i indikator istjecanja rashladnog medija, funkcija za nisku ambijentalnu temperaturu te mogućnost uporabe klima uređaja u hitnom slučaju. Ugrađeni WiFi modul omogućava upravljanje klima uređajem gdje god se nalazili te se prilagođava svakodnevnim potrebama prosiječnog potrošača. Sa naprednom aktivnom PFC kontrolom ulazna struja i napon valnog oblika dobivaju faznu sinkronizaciju, više od 97 posto ulazne struje je iskorišteno efektivno, što uvelike unaprjeđuje učinkovitost pretvorbe energije. Inteligentna tehnologija paljenja i gašenja osigurava način rada koji štedi energiju kada je uređaj u stanju mirovanja, smanjuje potrošnju s uobičajenih 5W na 0,5W što daje 90 posto uštede. Inteligentna funkcija (Anti Cool Air Design) je novost te senzori mjere temperaturu zraka na unutarnjoj jedinici, ali i u prostoru, što omogućuje bolju i precizniju regulaciju. Kompresor ima do 25 razina frekvencije te je raspon povećan oko 70 posto. Uređaj koristi automatske horizontalne i vertikalne pokrete usmjerivača zraka i tako osigurava jednaku distribuciju zraka kroz cijelu prostoriju.


Novi uređaji imaju i moderan dizajn, a mnoge će razveseliti i opcije samočišćenja, catalyst i bio filteri te ionizator. Ponudu Vivax inverter mono split uređaja iz Y-DESIGN, V-DESIGN, R-DESIGN, S+DESIGN i M-DESIGN možete pogledati ovdje.


Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.