29.04.2016.

Rashladite se uz nove učinkovite Sinclair klima uređaje!

 

Sinclair se sa serijama ROCKY i ELEMENT profilirao kao jedan od omiljenih proizvođača klima uređaja, a za novu sezonu odlučio je proširiti paletu proizvoda, tako da Vam od danas nudimo njihove dvije najnovije serije, KITE i ZOOM.

 


Inovativna serija KITE nudi niz poboljšanja za rad, održavanje i ugradnju. Dizajn osim što je atraktivan, ujedno je i funkcionalan te omogućava jednostavno rastavljanje, održavanje i čišćenje unutarnje jedinice. LED display i infracrveni prijemnik sakriveni su ispod prednje maske što dodatno pridonosi modernom izgledu.

 

 


Uređaji dolaze u rasponu od 2,5 do 7 kW, a nalaze se u energetskom razredu A++/A+ što ih čini iznimno ekonomičnim posebice u režimu hlađenja. KITE uređaji imaju mogućnost upravljanja preko internetske veze, a WiFi modul se isporučuje kao dodatna oprema.

Univerzalna serija ZOOM također dolazi u širokom rasponu od 2,5 do 7 kW, te se nalazi u istom energetskom razredu, no za razliku od serije KITE, uređaji su opremljeni WiFi modulom koji omogućava upravljanje putem pametnih telefona i tableta s Android i iOS platformom.

 


LED display i infracrveni prijemnik također su sakriveni ispod prednje maske što uređaje ove serije čini iznimno atraktivnima te se lako uklope u svaki interijer.

Za sve dodatne informacije o novim Sinclair uređajima slobodno nam se obratite.