21.05.2014.

Daikin klima uređaj EMURA - nova generacija luksuza

U pogledu elegancije i učinkovitosti u upravljanju klimatizacijom, sve počiva na dizajnu. Pametna tehnologija unutar lijepe, zakrivljene siluete obećava novu generaciju klimatizacijskog sustava za vaš dom. Superioran stil i udobnost su zajamčeni. Jeste li spremni zaljubiti se?

Godine rada u inovaciji proizvoda i istraživanju sofisticiranih rješenja za moderne interijere rezultirale su prvim ikada dizajniranim europskim klimatizacijskim uređajem, s namjerom udovoljavanja europskoj estetici u arhitekturi. Spajanjem elegantnog dizajna s najnovijom tehnologijom, nova Daikin Emura savršeno kombinira oblik i funkcionalnost, stvarajući ideal u suvremenoj klimatizaciji.

 

 

Dizajnirana za vas

DIZAJN. TEHNOLOGIJA. EVOLUCIJA.

Cilj je bio oblikovati elegantne uređaje koji će biti ukras u prostoru, te istovremeno koristiti pametnu tehnologiju koja pruža maksimalan komfor u svakom trenutku.

 

PROJEKTIRANA U EUROPI ZA EUROPU

Daikin Emura je rezultat neprekidnog istraživanja u stvaranju superiornih rješenja klimatizacije za europske interijere. Prva Daikin Emura predstavljena 2010. godine donijela je evoluciju u klimatizaciji, kontroli toplinske ugodnosti i dizajna interijera. Nova generacija donosi još veće funkcionalnosti, što je čini još važnijom za europsku estetiku u arhitekturi, tehničke norme i zahtjeve korisnika.

 

NAGRAĐIVANI DIZAJN

Daikin Europe N.V. s ponosom objavljuje da je Daikin Emura nagrađena Reddot nagradom za dizajn za 2014. godinu. Daikin Emura je zahvaljujući svome iznimnom dizajnu ocijenjena od strane međunarodnog ocjenjivačkog suda, koji nagrađuje isključivo projekte koji kvalitetom značajno odskaču od usporedivih projekata.

 

 

INTELIGENTAN SUSTAV

Unutarnja izvedba vanjske jedinice iznimno je inteligentan sustav s inovativnim funkcijama koje omogućavaju značajne uštede u potrošnji energije u usporedbi s uobičajenim jedinicama za klimatizaciju.

Ovaj vrhunski uređaj najviše energetske učinkovitosti A+++ pruža efikasnost i luksuz, a osjećaju sklada pridonosi i gotovo nečujan rad od samo 19 dB(A).

Stilizirana završna obrada u srebrnoj, antracitnoj ili mat bijeloj boji
SEER do Energy label A+++
Nečujno tihi rad uz razinu buke od 19dB(A)
Osigurava maksimalnam komfor u svakoj situaciji
Široko radno područje: -10 do 46 °C za hlađenje i -15 do 20 °C za grijanje
Jednostavno daljinsko upravljanje

Komfor tijekom cijele godine

Daikin Emura visoko je inteligentni sustav s inovativnim karakteristikama.


ČIST ZRAK

Sofisticirani fotokatalitički filter za zrak od titanij apatita odstranjuje čestice prašine iz zraka i rastvara neugodne mirise te ograničava razmnožavanje bakterija, virusa i mikroorganizama.


3D PROTOK ZRAKA
Kako bi osigurala ujednačenu temperaturu u cijeloj prostoriji, 3D sustav istrujavanja zraka Daikin Emura kombinira automatsko okomito i vodoravno pomicanje lamela, čime stvara ravnomjernu raspodjelu zraka u cijeloj prostoriji.


UGODAN  NAČIN RADA
Rad bez propuha poboljšava komfor. Kod hlađenja, lamela je postavljena u vodoravni položaj kako bi se spriječilo izravno istrujavanje hladnog zraka prema tijelu. Kod grijanja, lamela je postavljena u okomit položaj prema dolje kako bi istrujavala topao zrak prema podu prostorije.


INTELIGNENTNI NAČIN RADA

Strujanje zraka usmjerava se u zonu gdje se trenutno ne nalaze osobe. Ako je prostorija prazna 20 minuta, jedinica mijenja postavnu vrijednost kako bi se uštedila energija. Čim netko uđe u prostoriju jedinica se vraća na izvornu postavnu vrijednost.


NOĆNI NAČIN RADA

Daikin Emura sprečava pregrijavanje ili pothlađivanje tijekom noći. Ako je uključen tajmer, jedinica automatski postavlja temperaturu veću za 0,5°C pri hlađenju i manju za 2°C pri grijanju.


Upravljajte radom vaše jedinice

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE S BILO KOJEG MJESTA

Praktično daljinsko upravljanje jedinicom omogućuje vam potpunu kontrolu temperature prostorije bez obzira gdje se nalazite.

 

POTPUNA KONTROLA, BEZ OBZIRA GDJE SE NALAZITE

Dodatni „plug-and-play“ WLAN uređaj omogućuje vam postavljanje i programiranje temperature s bilo kojeg mjesta, korištenjem Apple ili Android sustava. Stoga možete upravljati jedinicom kada niste kod kuće, što omogućuje kontrolu toplinske ugodnosti uz istovremenu štednju energije.

 

VIDEO DAIKIN EMURA

 

Kompletnu ponudu DAIKIN klima uređaja pronađite ovdje