06.09.2012.

Mitsubishi electric Kirigamine Zen - vrhunske karakteristike u dizajnerskom pakiranju

Za sve kojima uređenje stambenog ili poslovnog prostora istovremeno predstavlja izazov i užitak, pa obraćaju pažnju na svaki, pa i najmanji detalj, Mitsubishi Electric ima rješenje. Zidna izvedba Kirigamine ZEN klima uređaja sigurno je ono što vi tražite.
 

 

Japanski uređaj svojom pojavom postavlja nove standarde u klimatizaciji, s posebnim naglaskom na uzornu kvalitetu, tih rad i iznimnu energijsku učinkovitost (COP 4,57).
 
Uređaj je dostupan u bijeloj, srebrnoj i crnoj boji kako bi se savršeno uklopio u sve ambijente. Karakteriziraju ga napredni anti-alergijski filteri koji će uvelike poboljšati kvalitetu zraka u vašem životnom ili radnom prostoru. Uređaj je opremljen tjednim programima kojima je moguće precizno postaviti radne cikluse i tako automatizmom postići savršenu temperaturu u svakom trenutku.
 

 


Kirigamine Zen sjajno će poslužiti za grijanje i hlađenje prostora, jer japanski klima uređaj bez ikakvih poteškoća radi na ekstremnim temperaturama. Funkciju hlađenja održava do 46°C a grijati može do -15°C.
 
Uređaji dolaze u rasponu snaga od 2,5, 3,5, 4,2 i 5,0 kW. Podržavaju spajanje na single i multi sustave. U multi sustavima omogućeno je spajanje do 6 unutarnjih jedinica. Nešto više o modelima Mitsubishi Electric klima uređajima potražite ovdje.

VIDEO