31.07.2012.

DAIKIN - Rješenja koja daju veći komfor i energetsku učinkovitost

Inovativna i pouzdana tehnologija tržišnog lidera


U više od 80 godina Daikin razvija i proizvodi visoko kvalitetne klimatizacijske sustave koji nude optimalne kombinacije komfora za grijanje i hlađenje. Proizvodnja u Japanu i Europi garantira visoku pouzdanost koja je dodatno ojačana strogom kontrolom kvalitete. Sve naše aktivnosti usmjerene su u razvoj i proizvodnju integralnih rješenja na polju grijanja i hlađenja. Svi sastavni dijelovi sustava dolaze iz jedne "kuće" te se savršeno uklapaju. Fokusiranost isključivo na klimatizaciju također garantira proizvod koji osigurava dugogodišnji pouzdani rad.

 

 
Optimalni komfor i energetska učinkovitost
 
Držanje pogonskih troškova što je moguće nižim dok uživate u optimalnom temperaturnom komforu je izazov s kojim se uspješno suočavamo već godinama. Svi Daikin-ovi klimatizacijski uređaji izuzetno su energetski učinkoviti, osiguravaju izniman komfor, te su tihi i jednostavni za korištenje u grijanju i hlađenju zahvaljujući integriranoj dizalici topline. Zahvaljujući modernoj inverterskoj tehnologiji, Daikinove klimatizacijske jedinice štede energiju jer isporučuju samo onoliko energije koliko je potrebno. Isključivo inverterska tehnologija je standard u Daikin-u već dugo vremena, te su svi uređaji navedeni u ovom cjeniku inverterski. Ovisno o modelu i željama, Daikin klimatizacijski uređaji nude atraktivan dizajn kao i mogućnost uštede prostora za manje prostore, izgled i funkciju klasičnog radijatora ili pak rješenja za skriveni smještaj unutarnje jedinice. Prema tome, naša široka paleta proizvoda nudi idealna rješenja za bilo koji zahtjev korisnika. Svi Daikin-ovi proizvodi imaju garantiranu kvalitetu, ali za svaki slučaj, pomoć i podrška za vas od strane Daikin-a osigurana je na nacionalnoj razini preko naših ovlaštenih distributera.
 
 
Home C°mfort Expert partneri –Izraz najviše Daikin-ove stručnosti
 
Partneri koje je Daikin odabrao za Home C°mfort Expert partnere, prošli su strogi selekcijski proces te su dobro upoznati s Daikin proizvodima i tehnologijom. Svi oni koriste relevantne Daikin uređaje u vlastitim domovima te redovito pohađaju tečajeve obuke, kao i napredne treninge da bi Vam bili u mogućnosti pružiti najbolju moguću uslugu. Uz to, uvijek se mogu obratiti Daikin tehničkoj podršci te Vam osigurati jamstva od kojeg Vi kao korisnik možete imati izravnu korist.
 
 
Pogledajte ovdje našu ponudu DAIKIN klima uređaja!