Izjava privatnosti

Arija Nova d.o.o., Put Biliga 2, Zadar, OIB: 83573049849, je tvrtka koja u svojoj ponudi nudi prodaju, ugradnju i servis uređaja za klimatizaciju.

Kroz svoje poslovanje prikupljamo i obrađujemo osobne podatke kupaca i strana zainteresiranih za naše proizvode i usluge. Prikupljeni podaci se obrađuju i čuvaju na transparentan i siguran način prvenstveno poštujući vašu privatnost i u skladu sa zakonima i propisima u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji.

Kako prikupljamo podatke

Podatke prikupljamo putem internet stranice www.arijanova.hr koristeći kontakt obrazac. Za prikupljanje podataka putem internet stranice koristimo https protokol i sigurnosni certifikat (SSL) za enkripciju podataka između računala i servera.

Koje podatke prikupljamo i obrađujemo

Putem kontakt obrasca na poveznici prikupljamo slijedeće podatke:
- ime i prezime
- e-mail adresu
- telefon

Prikupljene podatke štitimo i obrađujemo na siguran način. Pristup podacima imaju samo ovlaštene osobe kojima je to nužno za obavljanje njihovog posla.

Zašto prikupljamo podatke

Podatke putem kontakt obrasca prikupljamo:
- kako bi mogli uputiti odgovor na vaš upit
- za izradu ponude
- za povremene obavijesti koje ćete primati putem e-maila vezano uz ponudu, usluge, akcije i nagradne igre tvrtke Arija Nova d.o.o.

Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo samo u određene i zakonite svrhe te ih dalje ne obrađujemo na način koji nije u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni, osim ako nije drugačije propisano zakonom ili na temelju privole.

Sa kime dijelimo podatke

Osobne podatke klijenata ne prodajemo trećim stranama. Izvršitelj obrade je poduzeo potrebne mjere za zaštitu osobnih podataka.

Za smještaj i distribuciju e-mail pošte koristimo usluge tvrtke Kalelarga.net, Domovinskog rata 2, Zadar, koja kao izvršitelj obrade i davatelj usluge ima osiguran administratorski pristup mail serveru za potrebe održavanja i ispravan rad usluge. Izvršitelj obrade je osigurao korištenje sigurnosnog certifikata (SSL) uz pomoć kojeg su svi osobni podaci prikupljeni putem internet stranice i dostavljeni putem mail servera u potpunosti kriptirani i zaštićeni od zloupotrebe i moguće krađe. Između voditelja obrade i izvršitelja obrade je potpisan Ugovor o povjerljivosti osobnih podataka. Uz navedeno podaci se ne ustupaju drugim trećim stranama osim u slučajevima ako pravne državne institucije zatraže te podatke ili u slučajevima kada ugovornom obvezom kupcu dostavljamo naručeni proizvod dostavnom službom na njegovu adresu (dostavnoj službi dostavljamo ime, prezime, naziv tvrtke, adresu, telefon, email).

Dostavna služba:
INTEREUROPA, logističke usluge d.o.o.
10090 ZAGREB, Josipa Lončara 3
OIB: 85514716931

Na koji period prikupljamo podatke

Prikupljene podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže ili kraće vrijeme čuvanja ili u drugim slučajevima izričito propisanim zakonom.

Pravo na pristup, izmjenu i ispravak podataka

U svakom trenutku možete zatražiti uvid u vaše osobne podatke, kao i zatražiti izmjenu ili ispravak podataka slanjem e-mail poruke na e-mail adresu customerservice@arijanova.hr

Pravo na brisanje osobnih podataka

U svakom trenutku možete zatražiti brisanje vaših osobnih podataka i to možete učiniti slanjem zahtjeva na e-mail adresu customerservice@arijanova.hr

Kako štitimo osobne podatke

Podaci se prikupljaju u digitalnom obliku putem sigurne internet veze zaštićene sigurnosnim certifikatom (SSL). Za razmjenu podataka osobni podaci se kriptiraju te su na taj način zaštićeni od moguće krađe. Kriptirani podaci se spremaju u Internet cloud aplikaciju. Pristup aplikaciji je zaštićen dvostrukom autentifikacijom i pristup podacima imaju samo ovlaštene osobe kojima je to nužno za obavljanje njihovog posla. Između tvrtke Arija Nova d.o.o. i ovlaštenih osoba potpisana je Izjava o povjerljivosti.

Što su kolačići

Kolačići su male datoteke koje imaju sve profesionalne internetske stranice. Oni se spremaju na vašem računalu ili mobitelu, a koriste se kako bi poboljšali vaše korisničko iskustvo. Više informacija o kolačićima možete pročitati na Wikipediji.

Ovdje ćemo vam objasniti koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i zbog čega ih ponekad spremamo na vaše računalo. Njihovu pohranu možete i zaustaviti, no to može unazaditi neke od funkcionalnosti naše stranice.

Preporučamo vam da kolačići budu omogućeni na vašem računalu, čak i ako niste sigurni jesu li vam potrebni, jer mogu utjecati na funkcionalnosti samih web-stranica koje koristite.

Kolačiće uvijek možete onemogućiti u postavkama svog internet-preglednika.

Kolačići koje pohranjujemo na vašem računalu

Kolačiće koristimo u svrhu upravljanja procesom registracije i u administrativne svrhe. Ti kolačići se obično brišu nakon vaše odjave, ali u nekim slučajevima mogu ostati pohranjeni jer su u njima spremljene vaše preference za buduću upotrebu naše web-stranice.

Koristimo kolačiće kako bismo pratili kad ste se prijavili na našu web-stranicu. To je korisno kako bi lakše pronašli našu stranicu te se ne morate prijavljivati ponovno svaki put kada je posjetite.

Kolačići vanjskih pružatelja usluga

U nekim slučajevima koristimo vanjske pružatelje usluga, a samim time i njihove kolačiće. Ovdje ćemo opisati koje pružatelje usluga koristimo, i koje vrste kolačića.

Arija Nova d.o.o. koristi Google Analytics, jedno od najraširenijih rješenja za analizu prometa na web-stranicama. Tako možemo poboljšati vaše korisničko iskustvo prateći. koje ste stranice posjetili i koliko ste se zadržali na njima. Te informacije pomažu nam saznati i analizirati koji su djelovi najzanimljiviji posjetiteljima te možemo nastaviti raditi zanimljivije sadržaje te stavljati na akciju posebne proizvode.

Surađujemo i s vanjskim pružateljima usluga putem kojih se oglašavamo. Kolačići nam tu omogućavaju praćenje je li netko od posjetitelja došao direktno na našu stranicu ili putem reklame, partnerske stranice i slično. Bez kolačića ne bismo znali koji način oglašavanja daje najbolje rezultate, niti bismo mogli platiti naknade za oglašavanje.

Nadamo se da vam je ovaj tekst o primjeni kolačića pomogao. Nadamo se da ćete ih omogućiti u svom pregledniku i pomoći nam da radimo još bolje. Za sve dodatne informacije možete nam se javiti putem e-maila info@arijanova.hr.