DEVI električno podno grijanje

Upoznajte DEVI, novu generaciju električnog podnog grijanja koje pruža svojim klijentima udobne uvjete života, stvarajući visokokvalitetna rješenja s dugim vijekom trajanja. DEVI nudi najbolje jamstvo na tržištu – DEVIwarranty ™ uključuje ne samo zamjenu kabela ili mreže, nego i troškove instalacije i podnih materijala – s jamstvom do 20 godina!

Tvrtka je osnovana u gradu Kopenhagenu, Danska, 1942. godine, a njezin naziv – DEVI – je skraćenica od Dansk El-Varme Industri. U početku tvrtka Devi proizvodila je grijače za industrijske svrhe. U ranim 60-im godinama DEVI je počeo pokazivati ​​interes za električne grijaće kabele, najstariji sustavi s grijaćim kablovima su stvoreni u tom periodu.

Praktičnije za instalaciju

Kod električnog podnog grijanja nije potrebno iskopavati postojeći pod kako biste napravili cijevi za vodu, već jednostavno pričvrstite samoljepljivi DEVImat na postojeći pod, obložite ljepilo za pločice preko prostirki i montirajte nove pločice – imate novi pod na ukupnoj dodatnoj visini od 8 – 10 mm, uklj. DEVImat i pločice.

Bolja ekonomičnost grijanja

Električno podno grijanje je bolje rješenje, osim ako želite grijanje stalno držati upaljenim kao kod vodenog. Budući da se električni kablovi za podno grijanje ili mrežice postavljaju odmah ispod podne obloge, pod reagira brzo i bez odgađanja. Električno podno grijanje je stoga vrlo pogodno za napredne upravljače, tako da sobu možete grijati samo kad ste kod kuće. To je dobro ekonomski ali i za okoliš.

Jednostavno planiranje

Električno podno grijanje je značajno manje komplicirana stvar. DEVI nudi pouzdana rješenja za podno grijanje, koja su jednostavnija za planiranje i povljnija za ugradnju. Također postoji i “elegantnija” opcija, a to je postavljanje grijanja na trenutni pod bez potrebe razbijanja te se naknadno na estrih stave pločice ili pod po želji.Uz to, s DEVI rješenjima imate jamstvo do 20 godina.

PODNO GRIJANJE U STANU – JE LI MOGUĆE?
Naravno!

FAQ

Najčešća pitanja

Kakva je ekonomičnost tog sustava?

Zahvaljujući raspodjeli topline od poda i preciznom sustavu kontrole temperature pomoću Devireg™ termostata, prosječna sobna temperatura može se smanjiti za 1 – 2 stupnja celzija u usporedbi s tradicionalnim grijanjem putem radijatora, a da pritom ne utječe na razinu toplinske udobnosti. To omogućuje smanjenje gubitka energije i do 10-20%, što je i ekonomično i ekološki ispravno. Za razliku od radijatora, instalirano podno grijanje osigurava veću plohu grijanja sa nižom površinskom temperaturom i ujednačeno isijavanje topline u čitavoj prostoriji.

Jeftinije je kupiti i lakše planirati postavljanje DEVI sustava. Znatno je brži za ugradnju i bolje se uklapa u proces izgradnje te na taj način štedi i vrijeme i novac u cjelokupnom procesu.

Može li se kombinirati sa "zelenim" tehnologijama?

DEVI električno podno grijanje i solarne ćelije predstavljaju novu zelenu i atraktivnu mogućnost pretvaranja sunčeve svjetlosti u CO2 neutralan elektricitet, a da pritom ne morate žrtvovati ništa od udobnosti.

Mogu li upravljati na daljinu, i koliko je vijek trajanja?

Napredni termostati DEVI kombiniraju mogućnost optimalne udobnosti grijanja uz minimalnu potrošnju energije. DEVI nudi jasne kvalitativne prednosti i duži radni vijek u odnosu na većinu ostalih sustava grijanja. DEVIREG™ Smart s DEVIsmart ™ App pružaju optimalnu udobnost podnog grijanja točno tamo i kada to je potrebno. Proces upravljanja električnim podnim grijanjem postao je lakši nego ikad uz WiFi upravljanje gdje god se nalazili.

DEVI sustav za električno podno grijanje ima dugi vijek trajanja. Praktično govoreći, može se računati da DEVI grijaći kabeli i grijaće mrežice traju isto koliko i kuća u kojoj su postavljeni – i nije potrebno nikakvo održavanje!

DEVI za Vaš dom

Stanovi i apartmani

Električno podno grijanje može se primijeniti kao dodatni izvor grijanja u apartmanima i stanovima u većim zgradama. Jednostavno možete dodati tanki DEVImat ili DEVIdry tijekom renovacije i uživati u toplom interijeru i podu kada se vanjske temperature spuste prije sezone grijanja.

Obiteljske kuće

Kod DEVI-a nećete pronaći samo energetski učinkovito i isplativo električno podno grijanja za svaku prostoriju već i inteligentne sustave koji će održavati vaše krovove i prilaze suhim i sigurnim duž cijele zime.

DEVI električni sustavi grijanja su jednostavni za montažu kada se kuća gradi kao i kod renovacija.

Hoteli

Ne samo da DEVI osigurava topli pod u kupaonici već i omogućuje da ne dolazi do zamagljenja ogledala nakon duge tople parne kupke.  Tijekom zime DEVI ima rješenja koja kolnike i prilaze kojim dolaze Vaši gosti jednostavno održavaju bez snijega i leda. Vanjski sustavi električnog grijanja dizajnirani od strane DEVI-a čine Vaš hotel dobro pripremljenim za sve zimske uvjete.

DEVI za vaš dom
DEVI za višestambene zgrade

DEVI za višestambene zgrade

Uzimajući u obzir udobnost i sigurnost stanovnika zgrade, smanjenje utjecaja na okoliš i finalne operativne troškove, DEVI je idealan partner za grijanje prostorija – nudi komforno električno grijanje podnih površina, odmagljivanje ogledala i sušenje ručnika u kupaonici, kao i sustav za zaštitu cjevovoda od smrzavanja i rješenja za otapanje snijega i leda za stambene zgrade.

Najnoviji građevinski propisi (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 i CIBSE TM13) zahtijevaju da sustavi opskrbe toplom vodom osiguravaju ne samo maksimalnu udobnost i učinkovitost, nego i mjere za kontrolu ispravnosti vode (na Legionelu). To znači da svaka zgrada s centraliziranim sustavom opskrbe vodom treba da bude zaštićena od bakterije Legionele ne samo putem efikasnog filtriranja i dezinfekcije, nego i održavanjem temperature vode u dozvoljenom rasponu sukladno Plana upravljanja rizikom (vezanim za Legionelu). Sustavi grijanja DEVI za zagrijavanja sanitarne vode zadovoljavaju zahtjeve svih certifikata za takve cijevi.

Osim toga, DEVI nudi rješenja ne samo za podno grijanje u kupaonicama, nego i za grijaću mrežu (grijač ogledala) koja sprečava zamagljivanje ogledala u kupaonicama, za grijače ručnika koji su pogodni za kupaonice, kuhinje i pomoćne prostorije.

Suvremene tehnologije daju vlasnicima kuća i menadžerima različite mogućnosti za poboljšanje energetske učinkovitosti i sigurnosti svojih zgrada. Osim toga, kada se planira izgradnja novog doma, njegova rekonstrukcija ili popravak, moramo biti u skladu ne samo s lokalnim propisima koje se odnose na zaštitu okoliša, nego i misliti na prirodne baštine za buduće generacije.

DEVI za nisko energetske objekte

Modernim kućama s niskom potrošnjom energije potrebno je vrlo malo energije za grijanje. Međutim, temperatura bi se trebala regulirati pomoću inteligentnog i fleksibilnog sustava kako bi se osigurala preciznost temperaturnih režima ali i niska potrošnja energije. Suvremeni način života – stalno u pokretu – zahtijeva potpunu kontrolu novog sustava grijanja pomoću „pametnih“ aplikacija sa bilo kojeg mjesta na svijetu. DEVI nudi sve ovo i još mnogo više. Toplinska udobnost i optimalno korištenje energije uvijek se osigurava pomoću sustava električnog podnog grijanja DEVI.

Nevidljivi sustavi podnog grijanja omogućuju Vam da dizajnirate svoj prostor po vlastitom nahođenju, bez planiranja posebnog mjesta za radijatore ili cijevi.

DEVI za niskoenergetske objekte

DEVI termostati s mobilnim aplikacijama za pametne telefone omogućuju Vam da regulirate temperaturu vašeg doma na udaljenosti. Bez obzira koliko ste daleko od svoje kuće, ako imate internetsku vezu, možete jednostavno uključiti ili isključiti grijanje, ili postaviti potrebnu temperaturu u svakoj prostoriji s vašeg telefona. Danas, električno podno grijanje je preferirano rješenje za suvremene energetski učinkovite kuće.

Tu smo, kad god vam zatreba…

Email

info@arijanova.hr

Telefon

023 31 60 60

Radno vrijeme

Pon – pet: 08:00 – 16:00

Adresa

Ulica Braće Miroslava i Janka Perice 59B, 23000 Zadar