Daikin Emura

Dizajnirana

da ugodi oku

Tražite klimu koja spaja najbolje performanse i jedinstveni dizajn? Daikin Emura stvorena je za vrhunski komfor. Posebna, ali ipak diskretna. Tiha poput šapta. Savršen dodatak svakom domu!

U cijelosti dizajnirana i projektirana u Daikinu, dobitnica dvije nagrade za dizajn – iF DESIGN AWARD i Red Dot Product Design Award 2022, Daikin Emura će i vaše zidove će učiniti ponosnima!

Zakrivljene linije

Zahvaljujući zakrivljenim panelima, unutarnju jedinicu krasi jedinstveni 3D oblik – baš kao i daljinski upravljač. Zakrivljene linije upućuju na usklađen protok zraka, a stvaraju i ugodan vizualni efekt u vašem interijeru.

Inteligentni protok zraka

Daikin Emura koristi inteligentni toplinski senzor i posebno dizajnirane lamele koje usmjeravaju zrak za bolju raspodjelu temperature u prostoru. Nova funkcija “heat boost” osigurava brže postizanje zadane temperature.

Suptilna igra sjena

Zakrivljeni paneli unutarnje jedinice stvaraju sjene zbog kojih Daikin Emura doista oživljava, dok vanjska dizalica topline koristi sjene kako bi sakrila rotirajući ventilator.

Pročišćavanje zraka

90% života provedemo u zatvorenim prostorima. Uz ugrađene filtre za pročišćavanje zraka i Flash Streamer tehnologiju, Daikin Emura hvata čestice prašine, razgrađuje alergene i uklanja neugodne mirise te pruža bolji, čistiji zrak.

Kompaktnost

Svi želimo sklad u svom domu i da klima ne bude previše upadljiva. Daikin Emura široka je samo 90 cm. A zahvaljujući zakrivljenom dizajnu, izgleda još tanje nego u stvarnosti.

Akustični komfor

Daikin Emura radi toliko tiho da ćete gotovo zaboraviti da je tu. Posebno dizajniran ventilator čini rad uređaja gotovo nečujnim.

Učinkovito korištenje energije

i upravljanje na daljinu

E

Bilo da je vani ekstremno vruće ili hladno, očekujete da će vaš klima uređaj raditi cijelu godinu na isti, stabilan način. Daikin Emura je stvorena za sva godišnja doba i pruža potpuni komfor na energetski najučinkovitiji način: Bluevolution tehnologija osigurala je najbolje performanse na tržištu s niskim utjecajem na okoliš i nižim računima za energiju.

E

Najbolje performanse na tržištu, uz vrijednosti sezonske učinkovitosti do A+++ u hlađenju i grijanju, rezultiraju u niskim pogonskim troškovima. Stvarna ušteda energije!

E

Niste kod kuće? Uz pomoć aplikacije Onecta, to nikad neće biti problem. Aplikacija vam omogućuje trenutni pristup svim funkcijama. Dakle, možete jednostavno prilagoditi postavke Emure na svojem pametnom telefonu, s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme.

E

Pomoću Amazon Alexe ili Google Assistant-a možete upravljati glavnim funkcijama kao što su način rada, temperatura, brzina ventilatora i dr. Nadzirite svoju potrošnju energije na dnevnoj, tjednoj ili godišnjoj bazi

E

Dizajn daljinskog upravljača također je elegantan sa zakrivljenim linijama i plavim Daikin okom. Upravljač je kompaktan i savršeno leži u ruci. Možete ga jednostavno nataknuti na zid pomoću magnetnog držača.